Kärsämäen Mafia

Mafia esite

Kärsämäkisyys on jotain sellaista joka ei lähde pesussa eikä kulumallakaan. Jos on kerran täällä asunut, niin näin kummallinen nimi ei ainakaan koskaan unohdu. Useimmiten nuorena nimeä hävetään ja kerrotaan kierrellen vaikka että on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Aikuistuessa itsetunto kestää jo kotikunnan tyyliikkään nimen tuomisen julki ja juurista alkaa olla ylpeä. Aiheestakin. Otetaan Kärsämäkisyys kunnia-asiaksi ja aletaan puhaltaa yhteen hiileen. Yhteistyön ja kotiseuturakkauden avulla voi saada ihmeitä aikaan!

Kulttuuritontut-hankkeen tavoitteena on luoda verkostoja ulkokärsämäkisiin. Maailmalle syystä tai toisesta lähteneet ovat potentiaalisinta kohderyhmää osallistumaan paikkakunnan tapahtumiin ja toimintaan. Maailmalle on paikkakunnalta muuttaneiden mukana kadonnut myös monenlaista osaamista, jota verkoston kautta voisimme saada uudelleen käyttöön.

Hankkeen tontut kokeilevat ulkokärsämäkisten tavoittamiseksi uutta keinoa eli jäsenkorttia. Kärsämäen Mafiaan liittyminen on ilmaista, mutta haluamme jäsenten yhteystiedot suoramarkkinointitarkoituksiin koskien esimerkiksi Kärsämäen tapahtumia. Tavoitteena on että Kärsämäen Mafian jäsenille lähetetään jatkossa n. kerran vuodessa jäsentiedote, jossa kerrotaan jäseneduista, paikkakunnan tapahtumista ja toiminnasta. Kärsämäen Mafia –kortille neuvotellaan jäsenetuja, kuten alennuksia paikkakunnan liikkeisiin.

Kärsämäen Mafia –korttia voit hakea täyttämällä lomakkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: