Osallistu!

Osallistujien toiveita kuullaan

Kulttuuritontut-hanke järjestää monenlaista hauskaa toimintaa, mm. työpajoja, kursseja, opintomatkoja jne. Toivomme teiltä palautetta siitä millaista toimintaa hankkeelta kaivataan. Kaikille sivuille voi kirjoittaa kommentteihin toivomuksia, joita tontut pyrkivät toteuttamaan, hankesuunnitelman sallimissa rajoissa.

Toivomuksia voi esittää myös tällä lomakkeella:

Talkoolaisia ja osallistujia tarvitaan, jotta hanke voi edetä

10 % hankkeen rahoituksesta koostuu yksityisrahoituksesta josta osa on talkootyötä. Yksityisrahoitusta pitäisi saada kerättyä samassa tahdissa kuin kuluja syntyy.  Tästä johtuen hanke joutuu perimään toimintaan osallistuvilta pieniä osallistumismaksuja. Opintomatkoilla osallistujien on rahoituksen ehdoista johtuen maksettava vähintään 50% matkan kustannuksista.

Ajankohtaista-sivulla esitellään hankkeen tulevia tapahtumia. Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

2 responses to this post.

  1. Posted by Jaana Öljymäki on 18.5.2012 at 10:25

    Hei! Mielessäni olisi ehdotus ars- näyttelyn tiimoilta, että mikseivät Kärsämäkiset käsitöiden harrastelijat voisi tuoda esille ja myyntiin omia töitään vaikkapa johonkin kulttuurin tai taiteen yhtetyteen. Täällä varmasti löytyy hyviä tekijöitä, kun vain annettaisiin heille tilaisuus tuoda omaa osaamistaan esille.Ehkäpä se toisi myös käsityöalan töitä jollekkin!

    Vastaus

  2. Hei! Tätä toivoo myös Kärsämäen kulttuuritoimi. Resurssit eivät riitä paikallisten taitajien etsimiseen, mutta kannattaa ottaa yhteyttä kulttuuriasioiden hoitajaan, jos on halukas pitämään näyttelyitä tms. Viime vuonna ARS Kärsämäki näyttelyn yhteydessä oli Frosteruksen koulun 5-luokan ja kärsämäkisen Katja Ruhan töitä. Marraskuussa oli Taidetalo Nahkurilla Kärsämäeltä kotoisin olevan Milla Salon piirroksia. Tänä kesänä ARS Kärsämäki näyttelyn yhteydessä on Kärsämäkisen August Ruutikaisen perikunnan lahjoittamia tyohitöitä. Kärsämäelle ollaan perustamassa Kattilakosken kulttuuriosuuskuntaa, joka kenties voisi edistää paikallisten käsityöläisten töiden myyntiin saamista.

    Terveisin, kulttuuritonttu Jaana <:)

    Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: