Tonttuilu

Hyvän joulumielen haastekampanjana 2012 alkanut kampanja jatkuu. Välillä tonttuilemme haastamattakin, mutta haasteet ovat tervetulleita!

TOTEUTUNEITA HAASTEITA

Suomen Elämäntarinayhdistys haastoi tontut leipomaan vanhusten kanssa Palvelutalo Koivupuistossa. Kävimme pe 14.12. leipomassa pipareita ja torttuja dementiaosastolla. Joululaulujakin laulettiin samalla ja tarinoitiin. Kulttuuritontut-hanke kiittää yhdistystä 10 €:n osallistumismaksusta!

Kärsämäen kulttuuritoimen tarjoilusta jäi yli torttuja. Kulttuuritoimi haastoi tontut etsimään tortuille uuden kodin. Diakoniatyöltä kysyttiin vinkkejä torttujen tarpeesta ja Tontut kävivät lahjoittamassa tortut lapsiperheelle.

Ilkan nuohouspalvelu haastoi tontut järjestämään vierailun yksinäisen luo 10 €:n osallistumismaksulla. Kulttuuritontut-hankkeen väki toteutti haasteen käymällä ilahduttamassa kimppakämpän asukkaita nojatuolimatkalla Kreikkaan ja Mongoliaan.

Rannan koulun työpajan talkoopäivinä on käyty mm. ulkoiluttamassa Koivupuiston asukkaita, kuljetettu lahjoitussohvia uusille omistajilleen ja raivattu Paanukirkon rantaan jokinäkymää.

Haasta ystäväsi, naapurisi, yritys, yhdistys tai kenet vaan mukaan kampanjaan!

Alla olevalla lomakkeella voit haastaa ystäväsi tai tontut hyvälle asialle. Haasteita julkaistaan tällä sivulla ja myös hyviä tarinoita toteutetuista haasteista, joita voi myös lähettää meille lomakkeella. (Lomakkeen lähettäjä ei näy meille mikäli et itse kerro siinä nimeäsi.)

Jos et itse voi, halua tai uskalla osallistua, voit juoksuttaa tonttuja hyvällä asialla 10 €:n osallistumismaksulla. Voit myös raportoida tontuille omia tonttuilujasi.

One response to this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: